Al Het Licht Zit Reeds Binnen Ons In

the-kabbalistic-meaning-of-the-star-of-david-and-why-we-should-respect-sports-stadiumsEen vraag die ik gekregen heb: Als alles wat een persoon doet, alleen binnen in zijn Kli bestaat, moet er een externe factor bestaan: het Directe Licht. Als dit tenslotte een puur innerlijk gevoel is, is het logisch om aan te nemen dat het reeds binnen de mens in bestaat, alleen dat het voor hem verborgen is.

Dit is net als een kind dat nog niet kan lopen, omdat hij nog steeds de techniek niet heeft gevonden om deze actie te verrichten. Op dezelfde manier bestaat al het Licht reeds in de mens, net als het grote potentieel in onze hersenen dat we nog niet ontdekt hebben, en we ook nog niet weten hoe we het moeten gebruiken, op een paar procent na. Als dit waar is, dan zal deze dualiteit verdwijnen, en het enige dat er zal overblijven is de mens en zijn omgeving.

Mijn Antwoord: Ik ben het met je eens.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Physics of the Upper Light
Laitman.com Post: The Technique of Entering the Upper World
Laitman.com Post: We Were Created Perfect by the Creator
Wondrous Wisdom. “Perceiving the Spiritual”
icon for podpress  Human Nature [3:14m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed