Vrienden Zijn De Sleutel Naar Een Jong En Gezond Leven

the2520condition2520of2520entering2520the2520upper2520In het Nieuws (New York Times):Waar heb je vrienden voor? – Een Langer Leven“. Onderzoekers beginnen nu pas te beseffen dat vriendschap en sociale netwerken belangrijk zijn voor een goede algemene gezondheid. In Australië is hier gedurende 10 jaar een lopend onderzoek naar gedaan en er is geconstateerd dat oudere mensen die een grote groep vrienden om zich heen hadden, 22% minder kans hadden om te sterven dan diegenen met minder vrienden.

Uit een lange studie in 2007 is naar voren gekomen dat mensen die omgang hebben met vrienden die veel overgewicht hebben, een verhoogde kans van 60% hebben op het krijgen van obesitas. En vorig jaar hebben onderzoekers aan Harvard gerapporteerd dat sterke sociale banden een goede gezondheid van de hersenen bevordert als we ouder worden.

Mijn Commentaar: Dit komt omdat door het verbinden van de individuele mensen de levensenergie gaat stromen. Zodra mensen zich gaan verbinden als één geheel ongeacht het egoïsme dat ze los van elkaar bezitten, worden ze vergelijkbaar met de verenigde krachten zoals die bestaan in de hogere wereld: De Schepper die de bron van al het leven is.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Unity Is the Way to Receive Complete Satisfaction
Laitman.com Post: Loneliness Is Unhealthy
Kabbalah Today: Article “How to Catch a Case of “Happy””
Spiritual Search: Thirteenth Talk:”Equivalence of Form”
icon for podpress  Attitude [3:10m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed