Hoe De Economie Te Reanimeren

building-the-third-temple1Twee vragen die ik ontvangen heb over het toepassen van het nieuwe globale system:

Vraag: Gordon Brown heeft gezegd: “Dit is een nieuwe, globale 21e eeuw, en we hebben een nieuw niveau bereikt“, wat hetzelfde is wat u tijdens de ochtendlessen zegt. Wat kunnen we hieraan toevoegen?

Mijn Antwoord: De wereld is aan het terugkeren naar zijn vorige toestand, maar er is iets wat we aan onze vorige activiteiten moeten toevoegen – de studie hoe het globale systeem in elkaar zit, zodat we zullen begrijpen wat het van ons verlangt.

Iedereen in deze wereld begint te studeren. En iedereen die niet de negatieve gevolgen hiervan wenst te voelen. Stel je voor wat er zou gebeuren als iedereen het zou bestuderen: hoe verschillend zij over elkaar zullen beginnen te denken, en hoe anders ze elkaar zullen behandelen. Ik voel medelijden met de mensen die dit niet willen doen.

We zeggen mensen niets anders te doen, dan dit nieuwe systeem te bestuderen – het systeem van de 21e eeuw. En dit is geweldig, omdat er niets anders nodig is, dan om een tijdje te zitten en een beetje te leren over het nieuwe leven en de nieuwe wereld.

Dan zullen mensen in staat zijn om hun banen terug te krijgen, omdat deze banen opeens beschikbaar zullen zijn. Alle banken, fondsen, onderneming en industrieën, zullen op een juiste manier beginnen te functioneren. Om deze reden is het niet nodig om wat dan ook te breken of te verwoesten. Je moet alleen dit aspect aan alles toevoegen. In de tussentijd, moeten we de beschikbare banen houden, en elkaar helpen om overeind te blijven, tot dat we beginnen te studeren. Dit is alles.

Zodra de mensen dit beginnen te bestuderen, dan zullen dingen binnen twee, drie, vier vijf dagen beginnen te veranderen. Ik beloof je dat we de veranderingen heel snel zullen zien gebeuren. Het zal een kwestie van een paar dagen zijn.

Vraag: Kunt u op een makkelijkere manier uitleggen waarom deze veranderingen plaats zullen vinden?
Mijn Antwoord: Deze veranderingen zullen plaats vinden, omdat je de mensheid zal geven wat het mist.

Uit de les over Baal HaSulam’s artikel: “Eén Grondregel” op 05.03.2009.

icon for podpress  Watch the Lesson, “One Precept” [58:17m]:  | Download
icon for podpress  Listen to the Lesson, “One Precept” [58:17m]: | Download

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Hoe De Economie Te Reanimeren Laitman.nl Artikel: De Openbaring Van Onze Verbinding Is Een Teken Van De Komst Van De […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed