Zijn Vrouwen Betere Managers?

thin lineIn het Nieuws (van Grant Thornton): Nieuw onderzoek van Grant Thornton Internation laat zien dat vrouwen nog steeds minder dan een kwart van de senior management functies bekleden, in private ondernemingen in de wereld. 24% van de senior management posities wordt momenteel bekleed door vrouwen. De grootste percentage vrouwen in hoge functies is op de Filippijnen, waar deze percentage 47% bedraagt. Op de tweede plek staat Rusland met 42%.

Mijn Antwoord: Vrouwen zijn er meer aan gewend om een “huishouden te runnen” dan mannen. Om deze reden is het zo dat des te meer vrouwen we in hoge leidings- en managementposities hebben in de wereld, des te stabieler en betrouwbaarder de wereld zal zijn.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Another Pointless Conference of the World’s Leaders
Laitman.com Post: Women as Leaders of Nations

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed