Kabbalah Verklaart Het Verschijnen Van Materie, Het Universum En Mensen

rootsEen vraag die ik ontvangen heb: Hoe is materie ontstaan, en waaruit? Als Darwins theorie fout is, hoe verklaart u dan het ontstaan van verschillende soorten, vooral de mens?

Mijn Antwoord: Materie verschijnt doordat een vonk van het Hoogste Licht explosief doordringt tot het niveau van onze wereld. In natuurkunde wordt dit fenomeen de Big Bang genoemd. Het is ongeveer 15 miljard jaar geleden gebeurd. Deze vonk bevatte alle materie en energie van onze wereld. De Tamud Eser Sefirot, Het Boek van Zohar en De Boom des Levens, die honderden jaren geleden geschreven zijn, leggen uit hoe alle lagere niveaus op deze manier uit een hoger niveau ontstaan.

De vonk van het Hoogste Licht bevat alle informatie over zijn dalingen en stijgingen van boven tot onder, en na de “Big Bang”, bleef het zich ontwikkelen en zijn informatie verwezenlijken. Deze vonk ontwikkelt het universum en de mens, wiens doel is het is om de staat te bereiken waaruit de vonk is verschenen. De mens moet dit bereiken door zich te ontwikkelen en door langs de 125 spirituele graden te “stijgen”, van het egoïsme naar de eigenschap van geven en liefde voor de naaste.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Nieuw Onderzoek Betwijfelt De Darwinistische Theorie
Laitman.nl Artikel: Darwin’s Theorie Werkt Niet Meer In Onze Tijd
Laitman.nl Artikel: Het Vaticaan Accepteert Darwin’s Theorie, Maar Kabbalah Doet Dit Niet
Laitman.com Post: In the News: The Biggest Physics Experiment to Date, a Black Hole, and the End of the World

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: