Hoe Moeten Kinderen Op Geweld Reageren?

a-reshimo-is-ones-complete-future-stateTwee vragen die ik ontvangen heb over grenzen aangeven voor kinderen:

Vraag: Als mijn zoon gepest en door andere kinderen geslagen wordt in de kleuterklas, moet hij terugvechten? Ik als ik dit niet toesta, dan zal het pesten doorgaan, en zal hij zijn zelfvertrouwen kwijtraken, depressief worden en voelen dat er onrecht hem aangedaan wordt, en hij zal de kinderen die hem misbruiken haten. Hij zal afhankelijk worden en leren om te klikken aan zijn moeder en lerares.

Mijn Antwoord: Natuurlijk is het beste voor kinderen en het doel voor ze om een vriendelijke relatie met elkaar te hebben. Maar tot dit zover is, moet hij terugvechten! Deze twee spreken elkaar niet tegen. Hij moet terugvechten als een gelijke, maar de kinderen moeten uitgelegd krijgen dat het beste is om aardig tegen elkaar te zijn. Deze uitleg is de taak van de leraar.

Vraag: U heeft gezegd dat we kinderen niet moeten straffen als ware zij dieren. Aan de andere kant, heb ik u horen zeggen dat het in sommige gevallen oké is om je kind een corrigerende tik te geven. Wat doet u in de situatie waarin het praten tegen mijn kind, en dingen aan hem uitleggen niet helpt? Hoe streng moeten de ouders zijn? Waar ligt de grens?

Mijn Antwoord: Dit is een hele uitgebreide vraag! We hebben specialisten op het gebied van Kabbalistisch onderwijs en je moet hen aanschrijven.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Scholen Moeten Kinderen Leren Hoe Ze Mensen Worden
Laitman.nl Artikel: Hoe Je Je Kind Kunt Helpen In De Spirituele Ontwikkeling
Laitman.nl Artikel: De Noodzaak Om Een Juiste Perceptie In Kinderen Te Stimuleren
Kabbalah over Opvoeding
Kabbalah Today Article: Tom, Jerry and Our Children
Relationships: “Upbringing”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: