Wat Is Er Voor Nodig Om Gecorrigeerd Te Worden?

soulVragen die ik ontvangen heb over hoe onze egoïstische aard te corrigeren:

Vraag: Wat moet ik doen om het Hoogste Licht zover te krijgen om mij te corrigeren?

Mijn Antwoord: Je moet het punt bereiken waarop je ontdekt dat door iemand anders te haten, je jezelf haat, en jezelf schaadt alleen door slecht over iemand anders te denken, met je negatieve houding naar anderen toe! Daarbij, zal je niet alleen wensen dat er geen slechte dingen anderen overkomen omdat ze jou negatief zullen beïnvloeden, maar meer dan dat, je zal beginnen te ontdekken dat jouw slechte, egoïstische gedachten over anderen onmiddellijk naar jou terugkaatsen.

En dan zal je ontdekken dat een ander en jij in feite een en hetzelfde zijn, en dat je niet slecht over anderen kan nadenken omdat je slecht over jezelf zou nadenken. Maar dat je tegelijkertijd, er ook niet mee kan ophouden slecht over hen te denken.

Dit is het punt waarop je het Hoogste Licht, dat je zal corrigeren, nodig zal hebben.

Vraag: Ik haat succesvolle mensen, en ik voel me goed als anderen zich slecht voelen. Ik haat de hele wereld en de hele mensheid. Wat moet ik doen?

Mijn Antwoord: Eigenlijk kan je ook niet anders zijn. Iedereen voelt dit, maar de meeste mensen hebben het kwaad binnen zichzelf in nog niet ontdenkt. Er staat geschreven: “Ik schiep egoïsme en ik schiep Kabbalah voor zijn correctie, omdat het Licht van Kabbalah de persoon corrigeert (hem terugvoert naar de Schepper)”. Dus blijf vooruitgaan!

Vraag: Wat is de beste manier om met haat, afgunst en jaloezie om te gaan, die ik voel ten aanzien van anderen in de groep?

Mijn Antwoord: Je zal nooit in staat zijn om ze te overwinnen. Alleen het Hoogste Licht, die je beïnvloedt gedurende het studeren van Kabbalah, zal je corrigeren.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed