President-directeur Staat Voor Een Dilemma: Het Bedrijf Sluiten Of De Wetten Van De Natuur Aan De Werknemers Uitleggen

planEen vraag die ik ontvangen heb: Ik ben de president-directeur van een ICT bedrijf in het midden van Israël. Op het moment, staat de verkoop stil, terwijl de kosten zich net zoals vroeger blijven ophopen. Hierbij komt, dat de crisis zich op een onvoorspelbare manier verder kan ontwikkelen. Ik heb twee mogelijkheden: het bedrijf sluiten en alle werknemers ontslaan, of maximaal bezuinigen op alles en wachten tot de crisis overgaat.

Tijdens een van de ochtendlessen, zei u dat iedereen aan een bureau moet zitten en over de wetten van de Natuur moet leren. Door dit te doen, zullen we positieve invloed van bovenaf aantrekken, en dat zal resulteren in het einde van de crisis. Dus zou u het aanraden om het spaargeld van het bedrijf te gebruiken om mijn werknemers in een klas neer te zetten en hen de wetenschap van de correctie te laten leren? Indien dit het geval is, wat moet ik aan ze uitleggen?

Mijn Antwoord: Neem contact met me op via mijn assistent 054-560-6721. We kunnen met elkaar afspreken om de tweede mogelijkheid te bespreken.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Wees Niet Verrast Door De Nieuwe “Wij” In Plaats Van “Ik” Houding Van Mensen 
Laitman.nl Artikel: De Crisis Zal Iedereen Schoon Wassen 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed