Geweld En Sociale Strijd Kunnen Alleen Vermeden Worden Door Nieuw Wereldwijd Onderwijs

strifeIn het Nieuws (uit The Guardian): Oost Europa gaat richting een gewelddadige “lente van ontevredenheid”. Steeds harder getroffen door de financiële crisis, hebben landen zoals Bulgarije, Roemenië en de Baltische staten te maken met een diepgaande politieke destabilisatie en sociale strijd. “We hebben er genoeg van om te leven in het armste en meest corrupte land te leven” – zegt de protestorganisatie in Sofia.

Mijn Antwoord: De enige manier om de massa te kalmeren, is om onmiddellijk het nieuwe wereldwijde onderwijs toe te passen. En meer dan alleen kalmeren, zal dit ze een uitleg geven over hoe te slagen in de nieuwe wereld; niet alleen hoe te overleven, maar hoe de hele natuur te veranderen zodat het ons positief zal beïnvloeden. We moeten een voorwaarde stellen dat men alleen voordelen krijgt, indien hij studeert. Net zoals kinderen, moeten we allemaal leren over hoe in de nieuwe wereld te leven!

Mensen moeten niet denken dat het pad naar het nieuwe leven lang is, omdat zodra we in overeenstemming met het programma van onze ontwikkeling beginnen te handelen, volgens de Natuur, we positieve resultaten in alles zullen voelen, inclusief onze handeling, klimaat etc.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Een Wereldwijde Hotline Voor Het Oplossen Van En Omgaan Met De Crisis
Laitman.nl Artikel: Wat Het Wereldwijde Onderwijs Systeem De Mensen Moet Leren

Engelstalig:
Laitman.com Post: The Media Must Help Turn Our World Into a Giant Classroom
Kabbalah Today Article: The Divine Conspiracy


 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed