Vooruit Denken Over De Volgende G20 Ontmoeting

high1In het Nieuws (van Canadian Business Online): Duitse Kanselier Angela Merkel roept op voor een nieuwe internationale handvest om uit de wereldwijde financiële crisis te komen. “We willen zeker stellen dat er in de toekomst geen gaten vallen in de wereld ten aanzien van financiële producten, markt deelnemers of instrumenten”, zei Merkel. Tussen de oplossingen die Merkel naar voren voert, is het idee van een wereldwijde “risico atlas”, die een overzicht zou geven waar er risico’s zouden kunnen opduiken, in een poging om snel in te grijpen en het te voorkomen dat het snel escaleert.

Mijn Commentaar: De crisis zal ons doen verenigen, of het kan ons geïsoleerd van elkaar doen geraken. Het is heel gevaarlijk als het laatste gebeurt, aangezien het tegengesteld zou zijn aan de richting van onze ontwikkeling als mensheid!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The G-20 Will Not Resolve the Crisis
Laitman.com Post: World Leaders Have to Start Thinking About All People, Economies and Countries
Laitman.com Post: The Threat of Deglobalization Reminds Us That We Must Learn to Connect In Our “Small Global Village”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed