NASA Waarschuwt Voor Een Catastrofale Zon Storm

israelIn het Nieuws (van Nine News):Catastrofale zonstorm is mogelijk, waarschuwt NASA” – Een NASA rapport zegt dat in het geval van het slechtste scenario, er een dreiging bestaat van catastrofale verwoesting door een eens in de eeuw solaire storm… Overheden zouden machteloos zijn om het verlies van cruciale infrastructuur te bedwingen, wat onze manier van het leven potentieel kan verlammen… de wetenschappers waarschuwen dat de gevolgen veel ernstiger zouden zijn omdat de technologie onze infrastructuur onderling afhankelijker heeft gemaakt.

Mijn Commentaar: Omdat we de balans van de Natuur verstoren, moeten we allerlei soorten negatieve invloeden van de Natuur verwachten – dit zijn gevolgen van een verstoorde balans. Ons leven en welzijn op het planeet zijn ervan afhankelijk dat we Natuur in evenwicht brengen. Kabbalah legt uit hoe we dit kunnen doen: door het bewustzijn van de mens te veranderen van egoïstisch naar altruïstisch. Kabbalah geeft ons de middelen om de overgang naar de nieuwe staat snel en makkelijk te maken.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Get Ready for the Great Migration!
Laitman.com Post: How to Make Nature Change
From Chaos to Harmony: Chapter 4 – “Breaching the Balance

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed