Madonna Heeft Ook Een Missie

Kabbalah Leaves No Room for Simple FaithDrie vragen die ik ontvangen heb over andere methodes voor spirituele ontwikkeling:

Vraag: De media gebruikt Madonna’s naam om artikelen over Kabbalah te verkopen. Binnenkort zullen ze zelfs artikelen over Madonna onder het Kabbalah merk gaan verkopen. Wat moeten we hier aan doen?

Mijn Antwoord: De Klipa (korst of schil) helpt het fruit rijpen, en als het fruit rijp is, wordt de Klipa weggegooid en het fruit opgegeten. Dit is de missie van Berg en Madonna: ze trekken mensen aan door gebruik te maken van glamoureuse leegheid, die de mensen helpt om geleidelijk slimmer te worden en zich naar de authentieke Kabbalah te wenden.

Vraag: Vorig jaar bestudeerde ik de methode van Yamima. Ik vond kort geleden uw website en was erg geïnteresseerd. Kan ik beide methodes tegelijkertijd bestuderen of moet ik alleen eentje kiezen?

Mijn Antwoord: Ik heb zelf eigenlijk Yamima heel lang geleden ontmoet, maar ik ken haar methode niet. Persoonlijk bestudeer ik liever een methode die gebaseerd is op oude, praktische kennis en gebruik maakt van authentieke bronnen, dan een methode die door de mens bedacht is. Ik heb voor mezelf de authentiekheid van Kabbalah gecontroleerd en ik heb geen enkele andere methode gevonden om het doel van de Schepping te bereiken.

Het Licht heeft dezelfde natuur als het verlangen dat het geschapen heeft, en alleen het Licht kan dit verlangen veranderen. Om deze reden is de enige methode voor de spirituele ontwikkeling van de mens, om dit Licht aan te trekken, met het doel het verlangen te veranderen. De enige manier waarop we het Licht kunnen aantrekken is door er naar te streven er gelijk aan te zijn.

Dit is alleen mogelijk door middel van het verbinden met een groep, door het ontvangen van zijn verlangen, dat groter is dan jouw natuurlijke verlangen alleen. Er is geen andere manier om dit te doen, volgens de structuur van de schepping!

Vraag: Zijn er andere systemen buiten Kabbalah om, waarvan de rituelen iemands bewustzijn dichterbij het spirituele niveau kunnen brengen, of beschouwt u dit als zuivere zweverij?

Mijn Antwoord: Zweverij.

Verwante Materialen (Engels):
Myths About Kabbalah

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed