Een Miljard Hongerige Mensen Is Een Reële Bedreiging, Waarschuwt De Directeur Van Het VN Wereld Voedsel Programma

lastNieuwsrapportage (vertaald van Spiegel Online): De directeur van het VN Wereld Voedsel Programma, Ralf Sudhoff bekritiseert de westerse politici voor hun kortzichtigheid: “De financiële crisis is nog niet eens veranderd in een economische crisis, maar iedereen heeft de hongerende mensen en de HIV-slachtoffers in de derde wereld al vergeten. Maar een miljard mensen zijn een echte bedreiging!”

Mijn Antwoord: De autoriteiten zijn bang dat hongerende mensen hun huizen overhoop halen! De kans is dat Afrika compleet zal worden vergeten gedurende deze crisis. Per slot van rekening, alleen een bewustzijn van een algeheel “lichaam” (of systeem) en een visie op de duidelijke onderlinge afhankelijkheid van elkaar kan de mensheid dwingen om aan de derde wereld te denken.

Een vraag die ik ontving: Wat zal er gebeuren met de landbouw gedurende de huidige crisis?

Mijn Antwoord: Landbouw zal ook een crisis ondergaan.

Nieuwsrapportage (van European Commission): De Europese Commissie en de Wereldbank hebben een nieuw rapport uitgegeven Travel Time to Major Cities, die dit aangeeft:
• De wereldwijde stedelijke bevolking is meer dan 50%;
• 95% van de mensheid leeft op 10% van het land.

Mijn Commentaar: Het is niet hetzelfde als in vorige perioden van honger, het is niet langer mogelijk te overleven door je eigen perceel land te bezitten.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: When Will Hunger Start Affecting Us?
Laitman.com Post: How Will Hunger Affect the Earth’s Population?
Kabbalah Today Article: Mankind’s Growing Hunger

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed