Als Je Een Vrije Val Maakt, Zorg Dan Voor Een Parachute Waarop “Kabbalah” Staat

The Creator Will Become Revealed Inside the Unity of Our Virtual Meeting SpaceNieuwsbericht van de economisch deskundige Reinhard Göweil (vertaald uit het Oostenrijkse blad KURIER): In de VS is de verkoop rondom de feestdagen met 8% gedaald. De Japanse industrie is dit jaar met 16% gereduceerd. De economen noemen dit een “vrije val”. In veel Europese landen probeerden de economische leiders de situatie eerst verborgen te houden. Maar nu is het tijd om de kaarten op tafel te leggen: de wereld gaat een financiële crisis tegemoet die zoveel vernietiging van eigendom en van banen zal veroorzaken dat het slechts te vergelijken zal zijn met de situatie na afloop van een oorlog.

Het kapitalisme van Reagan en Thatcher dat ruim baan kreeg in de jaren 80, heeft zijn eigen ondergang geschapen. Nu hebben we een volledige hervorming nodig van ons economische en sociale gedrag. De economie moet beginnen met de mensen de noodzakelijke voorzieningen te geven en moet niet langer een doel op zich zijn.

Mijn Commentaar: Of het nu door déze crisis gebeurt of door een die nog moet komen (het ligt aan ons hoeveel crisissen er nog nodig zullen zijn), we zullen gezuiverd worden. In sommige landen zullen honderden soorten en merken goederen en producten van de toonbank verdwijnen, omdat sommige mensen niet tevreden zullen zijn met gewoon geld verdienen – zij willen hun zakken ook nog eens extra vullen.

Ondertussen zullen in andere landen noodzakelijke producten verschijnen. In een verenigde, globale wereld, moet alles anders georganiseerd worden: alles in de wereld, alles wat in de natuur en op aarde voorkomt(alle natuurlijke grondstoffen), is gemeenschappelijk bezit, en behoort aan iedereen toe. Alles wat geproduceerd wordt, moet door één wereldwijde autoriteit over allen verdeeld worden, volgens de behoeften van elk, net zoals in een gezin.

Totdat wij dit systeem van interactie hebben doorgevoerd, blijven we in tegenspraak met het gesloten systeem van de Natuur waarin wij bestaan. Tot zolang zijn we als kankercellen in een lichaam. Daarom is onze vrije val geen gewone vrije val, zoals bij het parachutespringen. Maar, als wij het veilige scherm van Kabbalah boven ons openen, dan zullen we gered worden!

(Op het plaatje hierboven is het woord “Kabbalah” op de parachute geschreven).

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Forthcoming Stages Until the End of the Crisis, Explained by Economists and by Kabbalah
Laitman.com Post: The Peace of Every Person Depends on Everyone
Kabbalah Today Article: The Financial Crisis: Diagnosis and Cure

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed