Landen Die Het Dichtste Staan Bij Integratie En Globalisatie Hebben Het Minst Te Lijden Van De Crisis

leastNieuwsbericht (van The Telegraph): “In moeilijke tijden keren de Russen zich af van de wodka”. Terwijl de kleinhandel vecht om krediet te verkrijgen en gewone Russen gedwongen zijn om hun uitgavenpatroon te wijzigen, hoopt zich de niet gedronken wodka op in de distilleerderijen overal in Rusland.
Officiële statistieken laten zien dat de vraag naar wodka de laatste twee maanden is ingestort.

De voorraad niet verkochte wodka is tot 82 miljoen liter gestegen, 600% meer dan in 2007, volgens de Nationale Alcohol Bond.

“Mensen geven minder geld uit aan alcohol en aan andere producten vanwege de financiële crisis”, zei Pavel Shapkin, de uitvoerende secretaris van de Nationale Alcohol Bond.

Mijn Commentaar: Natuurlijk, de heer Shapkin heeft gelijk. Maar mensen zullen toch manieren vinden om dronken te worden, bijvoorbeeld door brouwsels van slechte kwaliteit te kopen op de zwarte markt, en dat zal hen nog meer schade doen. Het nationale probleem van Rusland is: hoe het evenwicht te vinden tussen de optimale hoeveelheid alcohol voor iedereen, en de beschikbaarheid ervan tegen een redelijke prijs, zodat mensen hun dorst niet lessen met giftig spul.

Een vraag die ik ontving: Waar zal de crisis het minst gevoeld worden?

Mijn Antwoord: Deze vraag heeft niets te maken met Kabbalah, en ik ben geen economisch deskundige. Maar ik denk dat de crisis het minst schadelijk zal zijn voor landen met de meest ontwikkelde economieën: de VS, gevolgd door Europa en dan Japan. Volgens Kabbalah staan diegenen er het beste voor, die het dichtst staan bij integratie en globalisatie. Hetzelfde geldt voor hun valuta.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Who Will Be Most Affected by the Economic Crisis?
Laitman.com Post: The Peace of Every Person Depends on Everyone
Kabbalah Today Article: The Divine Conspiracy

One Comment

  1. […] Materialen: Litman.nl Artikel: Landen Die Het Dichtste Staan Bij Integratie En Globalisatie Hebben Het Minst Te … Laitman.nl Artikel: Hoe Zal Honger De Wereldbevolking Beïnvloeden? Laitman.nl Artikel: De […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed