Uitnodiging Voor Het Internationale Kabbalah Congres 2009

Het Bnei Baruch Kabbalah Onderwijs en Onderzoek Instituut is blij je te kunnen uitnodigen voor het Internationale Kabbalah Congres welke in Israël plaats zal vinden van 2-4 februari 2009!

Het 2009 Internationale Kabbalah Congres zal haar deuren openen voor meer dan 6.000 Kabbalah studenten uit meer dan 52 landen over de hele wereld. Het thema van het Congres is:”Verbinding maken met Goedheid”. Het doel is om onze harten te verbinden, boven de globale crises uit te stijgen naar spiritualiteit, aankleving met de Natuur (de Hoogste Kracht) te verkrijgen en om een nieuwe, sprituele wereld te onthullen.

Waarom?

De wereld heeft vandaag een levenslijn nodig dat het uit doet laten stijgen boven de crisis en het lijden naar een goed bestaan en de openbaring naar het hogere doel van ons leven. Onze wereld heeft een dergelijke levenslijn niet. Alleen het Hoogste Licht, dat ons gemaakt heeft, kan onze natuur corrigeren. Door eenheid te vormen, realiseren we de Kabbalistische methode van het corrigeren van de wereld door het Hoogste Licht.

Het congres is inclusief lessen van mij, gedeelde maaltijden, workshops, bijeenkomsten van vrienden, zingen en culturele avonden.

Alles is gewijd aan het onderwerp eenheid en elke persoon die aanwezig is heeft de kans om het principe “heb uw naaste lief als uzelf” toe te passen.

Dit jaar zijn kinderen en jongeren ook uitgenodigd voor het congres en we hebben speciale activiteiten voor ze gepland.

We zullen erg blij zijn, om iedereen die begrijpt dat we alleen door eenheid een voorbeeld voor de hele wereld kunnen zijn, te zien.

Registratie voor het Congres

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed