Is Het Kapitalisme In Rusland Realistisch Of Noodzakelijk?

russiaEen vraag die ik ontvangen heb: Waarom werkt het kapitalisme niet in Rusland zoals het in het Westen werkt?

Mijn Antwoord: Je maakt een fout, omdat Rusland nog steeds het kapitalisme niet heeft ervaren. Echter is dit vandaag ook niet meer nodig, indien we doen zoals Baal HaSulam schrijft: bezorg de mensen het begrip van de wereld waar we nu in leven – een wereld die globaal en onderling verbonden is. In deze nieuwe wereld, verandert de strijd van “wie zal het meeste ontvangen?” naar een spirituele strijd “wie zal het meest geven met het doel een grotere verbinding te verdienen met de Schepper?” Echter als het op technologie en dienstbaarheid aankomt, is het nog steeds het beste om “te leren wat goed in het Westen werkt” zoals Vladimir Mayakovsky het gezegd heeft.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Russia May Lead the Way to Global Unity
Laitman.com Post: The World Is Round
Laitman.com Post: The Beginning of Enlightenment

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl Artikel: Is Het Kapitalisme In Rusland Realistisch Of Noodzakelijk? Laitman.nl Artikel: Wie Zal Het Meest Getroffen Worden Door De Economische Crisis? Laitman.nl […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed