De “Wijze Mensen” Van De Wereld Zijn In Een Crisis

All the World's "Wise People" Are In a CrisisVraag: Ik heb wat informatie gevonden over Kabbalistische Kosmologie op The Alchemy Website. Kunt U hier iets over zeggen?

Mijn antwoord: Kabbalah was verborgen voor duizenden jaren zodat de mensheid niet verward zou raken, terwijl het zich egoïstisch aan het ontwikkelen was – totdat het uit de illusie groeide in deze egoïstische ontwikkeling. Gedurende deze periode waren er vele amateurs die zogenaamd met Kabbalah bezig waren en een immense hoeveelheid boeken hierover schreven. In onze tijd wordt dit steeds sterker – een ieder die er zin in heeft (van zogenaamde “experts” tot “filosofen”) schrijft alles wat hij wil over Kabbalah.Ik studeer Kabbalah alleen uit de primaire bronnen, teksten geschreven door authentieke Kabbalisten. Als je de waarheid wilt weten, kun je alle authentieke Kabbalah teksten, de primaire bronnen, op onze website vinden .

Vraag: Zijn er nieuwe artikelen die Kabbalah uitleggen in het licht van wiskundige en natuurkundige prestaties? Misschien zouden deze verklaringen mensen helpen om Kabbalah op een andere manier te zien, te zien hoe dit in verband staat met kernkrachten en deeltjes, de relativiteitstheorie, de nummertheorie, de chaostheorie en andere theorieën.

Mijn antwoord: Nee, en ik denk niet dat dat nodig is. Mensen voelen zich aangetrokken tot Kabbalah wegens de drang van de ziel en niet door het verlangen om diep in te gaan in subatomische deeltjes.

Vraag: Met betrekking tot Uw post, “Waarom schreef ik over Rav Berg en het Kabbalah Centrum in mijn blog?“, hoe is het bekend dat er maar een echte bron is van Kabbalah?

Mijn antwoord: Er kunnen er geen meerdere zijn, omdat er EEN Schepper is.

Vraag: Hoe gaat het met de “World Wisdom Council?”? We hebben er de laatste tijd weinig over gehoord.

Mijn antwoord: Om je de waarheid te zeggen, weet ik zelf ook niet hoe het met ze gaat. Ik was in deze Council geïnteresseerd, zolang er de gelegenheid was om Kabbalah te verspreiden in internationale forums zoals die in Duitsland, Zwitserland en Japan. Vandaag de dag is dit niet meer nodig omdat de belangrijkste manier om te verspreiden via het Internet is. De “wijze mensen” van de wereld zijn in een crisis!

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Illuminati’s Coming to Get You… NOT!
Laitman.com Post: Watch Out for the “Practical Kabbalists” (the Phoneys)
Laitman.com Post: The Sciences Are Subordinate to the Wisdom of Kabbalah
Baal HaSulam Article: “Peace In the World”
Chapter from the book The Science of Kabbalah (Pticha)

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed