Welke elementen hebben we in ons leven nodig om een evenwichtige leefstijl te volgen? (Quora)

Michael Laitman op Quora: Welke elementen hebben we in ons leven nodig om een evenwichtige leefstijl te volgen?

Wij moeten zorgen voor gezonde voeding, een uitgebalanceerd dieet, lichaamsbeweging, stressbeheer, vrije tijd en evenwicht in onze vrije tijd, bijvoorbeeld van zitten en naar muziek luisteren tot spelen met de kinderen, sporten, enzovoort. Dit zijn allemaal elementen van een gezonde, evenwichtige levensstijl.

Naast het zorgen voor het in evenwicht brengen van ons zenuwstelsel, schrijft Kabbalah dat “alles in onze gedachten duidelijk wordt.” Dat wil zeggen dat we onze innerlijke gedachten, verlangens en intenties moeten onderzoeken en dat de juiste beoordeling die daaruit volgt, ons moet brengen naar wat bekend staat als “de middellijn”, namelijk evenwicht tussen de vele krachten in ons leven. Dan bereiken we een optimale staat van spiritueel en fysiek leven als één geheel.

Op de middellijn kunnen wij op de juiste manier de krachten van de natuur gebruiken, daar behoren onze aangeboren krachten bij die we bij onze geboorte hebben meegekregen en eveneens dat wat de vorige generaties hebben bereikt.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/11/what-elements-of-our-lives-do-we-need-to-consider-to-live-a-balanced-lifestyle-quora/

https://www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

Based on “New Life episode 1,115: A Formula for the Right Connection” with Kabbalist Dr. Michael Laitman, Nitzah Mazoz and Oren Levi. Written/edited by students of Kabbalist Dr. Michael Laitman.

Filed under: Q&A, Quora | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed