Op weg naar de onthulling van de Schepper

Laitman_509Vraag: Wat betekent het dat we op weg zijn? Hoe kunnen we begrijpen waarnaar we op weg zijn?

Antwoord: Je bent op weg naar de onthulling van de Schepper, naar het ervaren van de eeuwige, perfecte wereld. Dit ontdek je voor jezelf en geleidelijk ga je voelen dat de natuur eeuwig, oneindig en onbegrensd is, zoals jij dat ook bent. Je bent eeuwig, perfect, onbegrensd en je bestaat in een volkomen andere staat dan voorheen.

Voorheen was je vermoeid, je wist niet wat je moest doen en je voelde je in alles beperkt. Nu bevind je je in een absolute rust, je voelt je sterk, in evenwicht, je hebt de spirituele wereld bereikt en je verbindt je steeds dieper met de ene ondeelbare kracht van de natuur.

From the Kabbalah Lesson in Russian 1/29/17

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed