Mijn Gedachten Op Twitter – 8-3-2017

From Twitter, 3/8/17

twitter

Kunnen we nog iets verbergen in deze eeuw van zero privacy? WIKILEAKS

wikileak-twitMar8

Esther riep op voor eenheid van de Joden op de Internationale Vrouwendag

purim-twitMar8

Poerim: Haman zei dat de Joden vernietigd konden worden omdat zij geen eenheid vormden. Haat tussen de Amerikaanse Joden kan tot ditzelfde resultaat leiden.

Mensen zullen zich eerst realiseren dat eenheid het lijden & antisemitisme kan verlichten. En daarna dat alleen Kabbalah (Bnei Baruch) kan helpen om dit te bereiken.

Het volk Israël komt voort uit eenheid temidden van de 70 naties in Babylon, zo kan het een voorbeeld van eenheid zijn voor de wereld.

De werklozen in de VS hebben geen nieuwe banen nodig. Wat zij nodig hebben is het bestuderen van eenheid in universele platforms die gebaseerd zijn op de methode van Kabbalah.

De productie-industrie terugbrengen naar de VS betekent verlies voor iedereen: Robots zullen de arbeiders in de VS vervangen & de derde wereld zal steeds armer worden.

De zwakheid van de tegenstanders van Kabbalah: doordat zij niet in staat zijn om te bewijzen dat Kabbalah studie verkeerd is, doen ze een wanhopige poging om kwaad te spreken over Kabbalah studenten

Kapitalisme is de laatste vorm van onze egoïstische ontwikkeling. Wat volgt er?

capitalizm-twitMar8

We kunnen in de VS een catastrofe van gruwelijke omvang voorkomen ten aanzien van de Joden.

haaretz-farewell-twitMar8

Joden realiseren zich niet dat antisemitisme afhankelijk is van hun inspanningen voor de eenheid van de wereld: de gecorrigeerde, toekomstige staat. Zij worden gepusht!

De oorlog in de tijd van de Masjiach: als mensen zich realiseren dat zij hun ego moeten corrigeren, zal er universele haat ontstaan naar de methode van correctie: Kabbalah.

De geschiedenis van de mensheid wordt bepaald door de Joden, preciezer gezegd: door de relatie tussen Kabbalisten en hun opponenten.

Poerim: Er staat geschreven: “Mordechai de Jood”, Yehudi (Jood) omdat hij – evenals Abraham – mensen met elkaar & met de Schepper verbond ((Midrash Rabbah).

From Twitter, 3/8/17

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: