Hoe Voorkom Ik Dat Ik Mezelf Misleid?

laitman_933Vraag: Hoe kunnen wij leren differentiëren tussen een staat waarin ik werkelijk boven mijn ego uitstijg en een gewoon blij gevoel omdat het ego zich vervuld voelt? Hoe voorkom ik dat ik mezelf misleid?

Antwoord: Zoiets kunnen we alleen in de groep onderscheiden, het kan op geen enkele andere plek.

Je moet jezelf wegcijferen in relatie tot de anderen, jezelf ofwel hoger ofwel lager beschouwen dan hen en door middel van specifieke kanalen met elkaar communiceren. Het basiswerk moet je in de groep van Ten verrichten en wel zodanig dat iedereen gelijkwaardig is en met elkaar verbonden is.

Op die manier zal het netwerk dat wij met elkaar weven gelijk worden aan de eigenschappen van de Schepper, er zal geven aan elkaar en liefde tussen ons zijn. In de mate van gelijkvormigheid met Hem zal het Licht in het netwerk onthuld worden.

From the Kabbalah Lesson in Russian 5/8/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed