Hoe Kan Ik Verlangens Vervullen?

laitman_940Vraag: Hoe kan ik de verlangens van mijn vriend herkennen? Wat betekent geven in spiritualiteit en de verlangens van mijn vriend vervullen?

Antwoord: Je vriend is een verlangen om de Schepper te onthullen. Hij kan dat echter alleen doen als hij dezelfde eigenschap van geven heeft als de Schepper, in ieder geval op een minimaal niveau.

Je kunt je vriend helpen bij het verkrijgen van de eigenschap van de Schepper door in spiritualiteit samen te werken. Dan zal er tussen jou en hem een handeling plaatsvinden die het Corrigerende Licht aantrekt.

Licht is de eigenschap van Geven en Liefde. Door dichter bij elkaar te komen, word je meer gelijkvormig aan de eigenschap van het Licht en vergroot je de eigenschap van geven en liefde tussen jou en je vrienden steeds meer. Het Licht zal zich gaan manifesteren tussen jullie en je zult het gaan voelen als de onthulling van de Schepper. Dit is de manier waarop je met je vriend moet werken.

From the Convention In Moscow, Day Two 5/3/16, Lesson 5

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: