Wat Kan Ik Vandaag Doen?

Vraag: U schrijft dat antisemitisme een natuurlijk verschijnsel is en dat het daardoor mogelijk is om het te bestuderen en te beïnvloeden. Het lijkt onmogelijk om dit in één enkel artikel volledig uit te leggen. Zelfs de praktische manier waar u het over hebt, is heel abstract. Hoe kunnen we tot bezinning komen en de warme sfeer creëren waar u over spreekt? Zijn er meer concrete suggesties? Wat kan ik vandaag doen?

Antwoord: Je kunt maar één ding doen: Word lid van onze organisatie en begin met de integrale consolidatie methode. Ik kan dit niet in een paar woorden uitleggen. In onze organisatie, die ​​in tientallen landen over de hele wereld bestaat, studeren bijna twee miljoen mensen. We publiceren boeken in vele talen, publiceren ons materiaal en alles is gratis beschikbaar op internet.

Eerst moet je ontdekken en weten wie je bent, wat je bent, waarom je bestaat en niet alleen jij, maar de hele wereld. Dan kun je duidelijk maken waar we naar op weg zijn, wat we moeten doen en op welke manier we onze situatie kunnen verbeteren, waar de natuur ons heen duwt en hoe we het volgende niveau van onze ontwikkeling kunnen bereiken. Als we dit alles niet ontdekken, kunnen we onze opdracht niet vervullen, dan zal het slecht voor ons aflopen .

From a Webinar “The Security of the Jewish People,” 5/8/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed