Trekken Jullie In Tegengestelde Richting Op Zodat Je Komt Naar Het Bergland Van De Emorieten

Turn And Journey De Torah, Devarim (Deuteronomium) 1:06-1:07: “De Eeuwige, onze God, sprak tot ons in Choréw (Horeb): Lang genoeg zijn jullie bij deze berg gebleven. Trekken jullie in tegengestelde richting op zodat je komt naar het bergland van de Emorieten …” (Vertaling Jitschak Dasberg)

Trekken jullie in tegengestelde richting op – ga op weg en corrigeer jezelf innerlijk.

Zodat je komt naar het bergland van de Emorieten – naar een verlaten plek waar geen water en geen voedsel aanwezig is, waar je spiritueel uitgeput raakt, alleen eenheid zal je dan de mogelijkheid verschaffen om voedsel te vinden bij de Hoge Kracht, MAN genaamd.

Lang genoeg zijn jullie bij deze berg gebleven – jullie egoïsme is al gerealiseerd bij het ontvangen van de Torah, de Hoge Energie. Begin nu het Licht dat in je aanwezig is te gebruiken en corrigeer je egoïsme met behulp daarvan.

Berg – van het woord Irurim (twijfels, verstoringen). Iedere volgende berg of de woestijn waar je 40 jaar doorheen trekt, is de periode waarin je geleidelijk in jezelf nieuwe egoïstische leegten onthult, tegenstellingen, twijfels en je corrigeert ze.

From KabTV’s “Secrets of the Eternal Book”, 12.30.2015

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed