Dromen Waardoor De Toekomst Wordt Onthuld

laitman_232_02Vraag: Kan de toekomst werkelijk door middel van dromen worden onthuld?

Antwoord: Soms geven dromen correcte en juiste informatie weer over de toekomst. De toekomst is immers duidelijk en volledig correct geprogrammeerd. Er zijn mensen zoals Wolf Messing die de toekomst aanvoelen, maar Kabbalisten houden zich hier niet zozeer mee bezig.

Er vindt echter een herordening plaats in een droom, een nieuwe rangschikking, een nieuwe groepering van alle indrukken, dus toekomstige staten kunnen ook worden onthuld omdat een mens zich niet in zijn ego bevindt, maar in een bijzondere onthechting van zijn ego. De mate van onthechting bepaalt de mate waarin hij de toekomst kan voelen.

From the Kabbalah Lesson in Russian 1/24/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: