New Life 637 – De Macht Van De Media En De Visie Op De Werkelijkheid

New Life 637 – De Macht Van De Media En De Visie Op De Werkelijkheid

Dr. Michael Laitman in gesprek met Oren Levi en Tal Mandelbaum ben Moshe

Samenvatting

De communicatie tussen mensen heeft zich door de generaties heen ontwikkeld. In de huidige tijd wordt de jonge generatie in dit opzicht gevoed door wat er op hun smartphones beschikbaar is en daardoor zijn we het contact met hen kwijtgeraakt. Alles wordt nu beïnvloed door de media en zij die de media beïnvloeden, beïnvloeden de wereld. En daarmee is alles gezegd.

Het geld regeert de media en de media regeren de wereld. De media-aandacht voor de wereldwijde anti-Israël houding komt voort uit een natuurlijke neiging om de Joden te haten en uit geldbelang. Het is onmogelijk om wat op internet plaatsvindt een halt toe te roepen, want internet is nu hét middel voor onderlinge communicatie.

Als de joden hun verantwoordelijkheid zouden voelen en zouden investeren in de PR op internet, zouden we het hoofd kunnen bieden aan wat daar gebeurt, als we ons met elkaar zouden verbinden i.v.m. PR op het net, zou onze onderlinge verbinding een grote bijdrage leveren aan ons succes.

Door middel van PR moeten we de waarheid bekend maken in de plaats van de leugens die nu over Israël verspreid worden. Bovendien moeten we aan iedereen laten zien hoezeer we met elkaar verbonden zijn en zo goodwill op het net brengen. We moeten laten zien dat de Islam spreekt over “houd van je vriend als van jezelf”, en laten weten dat we ons met hen willen verbinden. We moeten de wereld laten zien dat de Israëli’s met elkaar verbonden zijn, dat juist hierin onze kracht ligt en dat iedereen er voordeel van zal hebben als men van ons wil leren.

From KabTV’s “New Life #637 – The Power of the Media in Shaping Reality”

icon for podpress Video: Play Now | Download
icon for podpress Audio: Play Now | Download

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed