ISIS Is Alleen Bang Voor Israël

laitman_626Uit het Nieuws (Jewish News): “Reporter Jürgen Todenhofer, die 10 dagen achter de vijandelijke linies met de Islamitische Staat (ISIS) heeft doorgebracht, onthult de zwakte van de terroristische groep, zij bekennen dit zelf.

“Israël is het enige land in de wereld waar de Islamitische Staat angst voor heeft,” volgens de enige westerse journalist aan wie het toegestaan werd om ​​het door de terreurgroep bezette grondgebied te betreden.

De Duitse journalist Jürgen Todenhöfer, voormalig lid van het Duitse parlement, beweerde dit nadat hij 10 buitengewone dagen achter de vijandelijke linies in Irak en Syrië had doorgebracht, samen met zijn zoon Frederic. Na zijn terugkomst zei hij dat de groep die achter de aanslagen van Parijs zat ‘de grootste religieuze zuiveringen in de geschiedenis aan het voorbereiden is’ en dat hij een ‘pessimistische’ visie heeft op wat er mogelijk is om dit te bestrijden.

De auteur van ‘Mijn 10 Dagen in de ‘Islamitische Staat’, vertelde echter aan Jewish News: “Het enige land waar ISIS bang voor is, is Israël. Ze vertelden mij dat ze weten dat het Israëlische leger te sterk voor hen is.”

ISIS kenmerkt de gecoördineerde aanvallen op de Franse hoofdstad, die aan 132 mensen het leven hebben gekost, als ‘de eerste van de storm’.

Todenhofer beweerde dat het een deel van de tactiek van ISIS is om Westerse manschappen te lokken met de bedoeling om Amerikaanse en Britse soldaten gevangen te nemen. “Ze denken dat ze Amerikaanse en Britse grondtroepen kunnen verslaan, ze beweren dat ze geen ervaring hebben in stads guerrilla of terroristische strategieën. Maar ze weten dat de Israëli’s heel taai zijn als het gaat om de strijd tegen guerrilla’s en terroristen,” zo zei hij.

Ze zijn niet bang voor de Britten en de Amerikanen, ze zijn bang voor de Israëli’s en ze zeiden me dat het Israëlische leger het echte gevaar is. “We kunnen ze niet verslaan met onze huidige strategie. Deze mensen [IDF] kunnen een guerrilla-oorlog voeren …..”

Mijn Commentaar: Hun reis naar Israël zal hun (ISIS) laatste reis zijn.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: