De Regels Van Het Spel Wijzigen

Laitman_049_02Politici begrijpen elkaar nauwelijks. Het wijzigen van de basis van het internationaal recht en de beginselen van veiligheid in de wereld zijn het resultaat van oorlog.

Is het mogelijk om zonder een wereldoorlog een nieuwe wereldorde door te voeren? Er is geen beginsel waardoor het voor politici mogelijk is om conflicten die ontstaan zonder militaire interventie op te lossen.

Er staan ons nu twee mogelijkheden ter beschikking: ofwel we beginnen een wereldoorlog of we overstijgen onze gemeenschappelijke problemen. De Wijsheid van Kabbalah biedt een methode die het voor iedereen mogelijk maakt om zich met elkaar te verbinden en alle problemen te overstijgen, maar zal de wereld in staat zijn om hiernaar te luisteren?

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: