De Manier Om Evenwicht Met De Natuur Te Bereiken

Vraag: U zegt dat alles van de mens afhangt, maar wat kan ik betekenen voor een heel land?

Antwoord: Niemand kan op zichzelf iets betekenen. Daarvoor hebben we grote maatschappelijke structuren nodig die begrijpen hoe we moeten handelen en in staat zijn zich te verenigen om het land te beïnvloeden.

Als een meerderheid van de mensen in Israël zou begrijpen dat ze een nieuwe verbinding tussen elkaar moeten opbouwen, zouden ze in staat zijn om alles te beïnvloeden.

Eén mens is niet in staat om wat dan ook te veranderen! Hij moet zich aansluiten bij het systeem dat eenheid uitdraagt. We moeten leren hoe te verbinden. De Wijsheid van Kabbalah legt uit hoe we dit kunnen doen. Alleen dan kunnen we het gehele volk beïnvloeden.

Als het volk iets verlangt, kan de overheid niet anders doen dan daaraan toegeven. We zouden niet eens de verkiezingen voor de Knesset nodig hebben. Het volk zou een nieuw systeem van verbindingen creëren.

Vraag: Wat kan ik doen om dat te bewerkstelligen?

Antwoord: Wat je moet doen is jezelf inschrijven voor de cursus Integrale Educatie om te ontdekken hoe de natuur op ons inwerkt en hoe we met haar tot een gezonde balans kunnen komen, om zo uiteindelijk een harmonieus evenwicht te bereiken met de natuur en met elkaar.

From the Webinar on zahav.ru 1/13/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: