Naar De Voorspellingen Van De Kabbalisten Luisteren

laitman_626Vraag: Tien jaar geleden waarschuwde u het westen al voor de Arabische migratie en voor wat er in Israël en in de wereld zou plaatsvinden, maar niemand geloofde u. Hoopt u dat zij u nu zullen geloven?

Antwoord: Nu kan iedereen zien dat het waar is. Als je mijn oude bijdragen van vijftien jaar geleden opent, kun je zien wat ik schreef over wat er in Europa, Rusland en Amerika zou gebeuren en wat ik schreef over de Arabische Lente. Tien jaar geleden heb ik openlijk in een tv-interview in Moskou gezegd dat de Arabieren heel Europa zouden gaan bevolken wat tot een situatie zou leiden waarover ik niet eens wilde spreken. Nu kunnen we het zelf zien, dus waarom zou ik een profeet moeten zijn en over slechte dingen gaan spreken? Ik kan meer algemeen spreken over wat er gecorrigeerd moet worden, maar het is geen goed idee om het individueel te doen.

Wat de toekomst betreft kan ik zeggen dat zowel de Europeanen als de Arabieren die Europa zullen bevolken zich tegen Israël zullen keren en een kruistocht tegen ons zullen organiseren. Hoezeer we ook proberen om de Europeanen te behagen, hun haat zal blijven groeien. De Europeanen zullen volledig partij kiezen voor de Arabieren en niemand zal zich ten gunste van ons uitspreken, net zoals in de dagen van nazi-Duitsland. Niets zal ons helpen. Op het aardse niveau zijn we alles aan het verliezen! We kunnen alleen maar winnen op het niveau van de Hogere Wereld.

Als je dit wilt, nodig ik je uit. Als je het niet wilt, zullen we in grote problemen komen. Daarom moeten we de boodschap van de wijsheid van Kabbalah onder de mensen verspreiden, zodat mensen zullen ontdekken en weten waartoe deze wijsheid ons oproept en wat de beloning is die ons daarvoor wordt beloofd.

From KabTV’s “Confrontation: How It Works in Reality” 10/28/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed