De Oorzaak Van Natuurrampen

laitman_738Vraag: Ik heb een vraag van een kind: Wat was de oorzaak van de natuurrampen waardoor er een enorme hoeveelheid dieren zijn uitgestorven voordat de mens op aarde verscheen? Kwam dat door egoïsme van de dinosaurussen?

Antwoord: Alle processen zijn vooraf bepaald door een van tevoren vastgesteld programma, Beito (in zijn tijd) genaamd, dat wil zeggen dat ze worden geactiveerd door natuurlijke veranderingen in de materie (het verlangen) op het minerale, vegetatieve en animale niveau.

Dit is bij Adam (5775 jaar geleden) begonnen, daarna waren mensen in staat om de materie (het verlangen) te beïnvloeden. Ze doen dat door óf betrokken te willen zijn bij de groei van het algemene verlangen óf door het tegenovergestelde: door zich daartegen te verzetten.

Kabbalah legt ons uit wat het ontwikkelingsprogramma van het universele verlangen is en hoe we het proces kunnen versnellen. Naarmate wij de versnelling kunnen uitbreiden, kunnen we de druk van de natuur voorkomen en ons gelijkvormig aan de Schepper voelen.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: