Het Land Van De Afhankelijke Mensen Met Een Zwakke Wil

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (uit ‘the American Dream’): “Het Amerikaanse volk bestaat uit mensen die – in de geschiedenis van onze planeet – het meest verslaafd zijn aan drugs. Illegale drugs halen de voorpagina het meest, maar de waarheid is dat het aantal Amerikanen dat verslaafd is aan legale drugs veel groter is dan het aantal Amerikanen dat verslaafd is aan illegale drugs. Zoals u hieronder zult lezen, wordt momenteel aan bijna 70 procent van alle Amerikanen ten minste één drug voorgeschreven. Bovendien zijn er 60 miljoen Amerikanen met ‘alcohol misbruik’ en 22 miljoen Amerikanen die illegale drugs gebruiken. Dit betekent dat bijna iedereen die je ontmoet wel iets gebruikt. …”

“Dit klinkt krankzinnig, maar het is waar. We worden letterlijk uit ons denken gedrogeerd. Zoals u hieronder kunt lezen, zijn er op het ogenblik 70 miljoen Amerikanen die ‘geestverruimende drugs’ gebruiken. Als we de indruk hebben dat de meeste mensen tegenwoordig niet meer helder kunnen denken, is dat omdat ze het gewoon niet kunnen. Wij houden van onze legale drugs en het wordt met het jaar erger. Gezien het feit dat grote bedrijven tientallen miljarden dollars verdienen met het aan de man brengen van hun drugs, hoeven we niet te verwachten dat de situatie snel zal veranderen.”

Mijn commentaar: Deze situatie verspreidt zich over de hele wereld, ten gunste van de kringen die de macht in handen hebben: het is gemakkelijk om een afhankelijke bevolking met een zwakke wil onder controle te houden. Mensen moeten zo diep mogelijk vallen en het kwaad erkennen, alleen dan zullen zij bereid zijn om zichzelf te veranderen. Dan zullen ze in staat zijn om te luisteren naar het bestaan van de methode van integrale educatie.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: