De Hedendaagse Economie Bestaat Voor 90% Uit Lucht

Dr. Michael LaitmanMening van (Nikolay P. Shmelyov, Russisch econoom, directeur van het Europees Instituut en van de Russische Academie voor Wetenschappen): “Enerzijds is het geen crisis, maar de voltooiing van de volgende economische cyclus. Anderzijds is alles in de wereld veranderd en moet je anders denken.”

“In feite bestaat de economische uitwisseling van goederen in de wereld voor 90% uit lucht en papier. Er is maar 10% echt. Ik weet niet hoe we daarmee om moeten gaan. We kunnen het zelfs geen zeepbel noemen, maar eerder een monster. Spelen met een hoge marge is een favoriete Russische bezigheid, de Westerse stijl is verkopen met een lage marge, maar met een hoge omzet.”

Mijn commentaar: Dat klopt, we moeten ons ontdoen van deze 90% of meer van de lege economische omzet om in evenwicht met de natuur te komen. 90% van de overbodige werknemers moeten naar het systeem van integrale educatie en opvoeding gestuurd worden. Dan is het na enige tijd mogelijk om ervoor te zorgen dat iedereen van de wereldgemeenschap evenveel krijgt van wat nodig en voldoende is voor een redelijk bestaan. Mensen zullen een vervulling ontvangen door een hoger bestaan in hun eenheid te ontdekken.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: