De Ontdekking Van De Integrale Interactie Tussen Alle Delen Van De Natuur

Dr. Michael LaitmanOpinie (Dr. Alexander Dubrov, hoogleraar, auteur van Cognitive Psychophysics): “Er bestaan onweerlegbare argumenten die pleiten voor de gedachte dat externe mentale menselijke handelingen van invloed zijn op een aantal fysiologische, functionele, biochemische en natuurkundige processen in levende en niet-levende systemen. Door dit verschijnsel te bestuderen, hebben we een uiterst zwakke integrale geestelijke interactie in de natuur ontdekt en het menselijk vermogen om het geestelijke tijd-ruimte complex te vormen ”

Mijn commentaar: Hoewel de wetenschap de aard van de relatie van de verhouding tussen alle onderdelen van de natuur niet volledig kan onthullen, zien we hier hoe de wetenschap geleidelijk in staat is om hiernaar te gissen en ten dele de juistheid ervan te onthullen. Kabbalah heeft deze volledige integrale relatie 5773 jaren geleden al beschreven. Het is interessant dat wetenschappers dezelfde definitie ‘integrale interactie’ gebruiken die wij lang geleden zijn gaan gebruiken toen wij met onze uitleg zijn begonnen.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: