Wall Street Is Aan Het Krimpen

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van MarketWatch): “Worden investeringsbankiers en handelaren zeer binnenkort met uitsterven bedreigd?”

“‘Ja,’ volgens analist Meredith Whitney.”

“’Wij staan aan de rand van de afgrond van een seismische krimping op Wall Street, van een aard die niet eerder heeft plaatsgevonden,’ zei Whitney naar aanleiding van een recent onderzoeksrapport – dat de New York Post in handen heeft gekregen – tegen de klanten.”

“Whitney zegt dat de financiële sector zich heeft ingesteld op ontslagen van maximaal 100.000 mensen, dat wil zeggen 15% van de werknemers in de komende 18 maanden, omdat banken contracten afsluiten midden in de chaos van een trage economie.

Mijn commentaar: Wanneer het duidelijk wordt dat werknemers niet langer winst opleveren, worden ze ontslagen. Dit geeft aan dat de crisis de beslissende fase ingaat – de ineenstorting van de financiële sector – en niemand kan het tegenhouden. Ik heb geen leedvermaak, maar ik heb in dit blog hiervoor 5 à 6 jaar geleden gewaarschuwd. Ik raad jullie aan om meer prognoses in dit blog op te zoeken.

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: