De Sterken Van Geest Uitkiezen

Dr. Michael LaitmanVraag: Zou u het als een slecht teken zien als de meeste mensen u plotseling zouden vertellen dat u overal gelijk in hebt?

Antwoord: Als de meerderheid naar me toe zou komen, zou ik proberen om me van hen terug te trekken en ik zou hopen dat ik daarvoor genoeg kracht zou hebben. Beloof jezelf nooit iets voor het einde van de correctie.

Hoe meer kritiek je krijgt, hoe meer kwaadsprekerij mensen over je publiceren, hoe veiliger je bent en hoe meer beschermd op het spirituele pad. Dit betekent dat veroordelingen en beschuldigingen, kwaadsprekerij, studenten die weggaan, je alleen maar sterker maken. Zo vindt geleidelijk aan de duidelijkheid van het spirituele pad plaats.

Hoe verder we komen hoe kleiner en kleiner ons aantal wordt. Om ons heen zullen er grote cirkels ontstaan en zij zullen zich in golven uitbreiden, maar de groep zelf zal klein blijven, maar een paar honderd mensen. Het Sanhedrin bestond uit 120 mensen en één leider. Ik denk dat het in de toekomst ook zo zal gaan.

In elk geval wordt het goudkleurige zand voortdurend gewassen: de zoektocht naar zeldzame individuen. De goudmijnen die blijven zijn de mensen die zich bij ons voegen.

From KabTV’s “Secrets of the Eternal Book” 6/24/13

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed