Gedachtenstroom

Stream Of ThoughtVraag: De laatste tijd hoor ik u vaak zeggen dat we voor elkaar de positieve invloed van onze gedachtenkracht nodig hebben. Is het mogelijk om de grootheid van het Doel en van de Schepper door onze gedachtenkracht over te brengen?

Antwoord: Het is alleen mogelijk als je de ander ‘binnengaat’. Op ons fysieke niveau kunnen wij gedachten en fysieke gevoelens overbrengen. Niet alleen door telepathie, hoog gevoeligheid is ook een verklaring, daardoor is het mogelijk om een ander mens of de natuur te voelen.

In spiritualiteit komen we echter met elkaar in contact in een alomvattend, collectief verlangen, in gemeenschappelijke eigenschappen die met elkaar verbonden zijn, en zo stroomt dit op een natuurlijke manier van de ene mens naar de andere. Dit is het kenmerk van het stijgen van het ene niveau naar het andere, als GE van de lagere zich verbindt met AHP van de hogere, de wijsheid van Kabbalah leert ons dit.

From the Virtual Lesson 3/17/13

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed