De Crisis Die De Bossen Ondergaan

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws (van BBC News): “Het huis van de oude Griekse goden is met sneeuw bedekt en de steile weg die over de hellingen van de berg Olympus kronkelt, voert door weelderige, vruchtbare bossen. Maar de vegetatie is bezaaid met kale plekken, kostbare bomen zijn met harde hand weggerukt.

“Zo is de situatie nu tengevolge van een van de ernstigste vormen van illegale houtkap in Griekenland. In het afgelopen jaar is de houtkap hier met meer dan 300% toegenomen, omdat een nieuwe belastingmaatregel de prijs van stookolie met een derde heeft verhoogd.

Veel mensen kunnen nu geen stookolie meer kopen, in plaats daarvan gebruiken ze hout om hun huizen te verwarmen.”

Mijn Commentaar: Door honger en kou worden mensen wel genoodzaakt om iets te ondernemen. Kunnen wij van hen eisen dat zij niet zorgen voor wat minimaal nodig is?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: