Illusie Of Eenheid?

Dr. Michael LaitmanVraag: Wat voor staat moeten we bereiken om succesvol te zijn in een workshop: bewustzijn van wat we willen, maar dat we niet in staat zijn om ons te verenigen óf dat we allemaal hetzelfde gevoel hebben? En als we dat voelen, is dat dan een illusie? Omdat we ons niet kunnen verenigen en ons dit iedere dag realiseren.

Antwoord: Nee, we zijn op weg naar eenheid, we verbinden ons met elkaar. Als we niet verbonden zouden zijn, zouden we geen nieuwe indrukken en nieuwe inzichten ervaren. De eenheid die we hier hebben bereikt, heeft nog niet de spirituele drempel bereikt, maar het is eenheid.

Jullie hebben nu hetzelfde begrip, dezelfde gevoelens en gedachten, jullie hebben dit allemaal met elkaar ervaren. Jullie hebben geproefd van dezelfde bron, dezelfde vragen en dezelfde, identieke antwoorden, ook al waren er veel verschillende antwoorden, dat maakt niet uit!

Jullie hebben eenheid ervaren!

From the Kharkov Convention “Uniting to Ascend” 8/19/12, Lesson 7

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed