Het Web Heeft De Toekomst

Dr. Michael LaitmanIn deze tijd focussen wij ons vooral op disseminatie via het Internet. We organiseren ronde tafels en gelijksoortige evenementen, we publiceren een krant, geven cursussen en bieden zo voortdurend een zo breed mogelijk, groot communicatie netwerk aan. Laten we goed begrijpen, dat we zonder de virtuele ruimte niet in staat zijn om de hele wereld te bereiken, onze hele toekomst is online.

Laten we ons met elkaar verbinden voor disseminatie online. Wij hebben eenvoudigweg geen andere keuze. Hier hangt alles vanaf. Laten we proberen om via het Web de mogelijkheid te vinden om alle mensen te bereiken, want de wereld is groot …

From the 4th part of the Daily Kabbalah Lesson 8/29/12, “Exile and Redemption”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed