Onder De Vleugel Van De Ouder

Dr. Michael LaitmanEen spirituele leraar is een systeem dat mij bouwt, mij op mijn voeten zet, mij gidst en mij leidt, totdat ik het doel bereik. Het is net zoals een vader en een moeder die voor een kind zorgen, zonder hen zou het kind niet kunnen overleven. Hij bestaat alleen dankzij hen, omdat hij zich van nature aan hen vastklampt en zo van hen alle zorg ontvangt die nodig is, zodat hij met succes uitgroeit tot een volwassene.

In onze wereld vervullen de fysieke vader en moeder deze rol en in de spirituele wereld is dat het systeem van Aba ve Ima (de hogere vader en moeder), de spirituele leraar van een mens, de hoogste Partzuf.

From the 1st part of the Daily Kabbalah Lesson 6/05/12, Shamati #25

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed