De Innerlijke Groep

Dr. Michael LaitmanIn werkelijkheid is het niet de groep die jou moet beïnvloeden maar jijzelf moet je afstemmen op de groep. Wanneer we zeggen dat de groep een persoon moet beïnvloeden, willen we ieder mens inspireren om aan de groep te geven zonder zelf iets te ontvangen.

De reactie van de groep kan krachtig of zwak zijn maar dit zal geen invloed hebben op een persoon. Dat komt omdat onze verbinding een interactie met de innerlijke groep is en niet met de externe groep. Het externe gedrag van de vrienden speelt niet zo’n substantiële rol.

Hier hangt alles af van hoe sterk ik op hen kan afstemmen, hoeveel ik probeer om hun innerlijke aspiratie te voelen en dit hangt niet van mij of van hen af. Dit is een spirituele realiteit, de verbinding tussen ons op het niveau van Oneindigheid.

Daarom, de groep beïnvloedt je in die mate dat jij je hierop kan afstemmen en ernaar verlangt om zijn invloed, zijn altruïsme, te ontvangen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: