Een Nieuw Boek In Het Engels

Rabash: De Sociale Geschriften is nu als hardcover boek in het Engels beschikbaar. Het omvat alle sociale artikelen die Rabash heeft geschreven; artikelen die het werk in de groep en de liefde voor de vrienden beschrijven als middel voor het bereiken van de Schepper. Nu gaan we een nieuwe, meer intensieve fase in ons werk binnen om de verbinding tussen ons te bereiken. Laten we daarom hetgeen er op deze pagina’s beschreven staat in ons hart graveren opdat de relaties tussen mensen, zoals onze leraren die van ons wensen, verwezenlijkt worden.

book_rabash-the-social-writings_150h

L’Chaim! en een lieve dank aan allen die meegewerkt hebben aan het boek: David Melnichuk, Noga Burnot, Debra Rudder, Baruch Khovov, Uri Laitman, Chaim Ratz.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed