Gelijktijdig Onder De Indruk En Afhankelijk Zijn

Dr. Michael LaitmanDe omgeving houdt me aan het denken over het spirituele doel, als ik, op mijn beurt, zorg dat iedereen aan het denken is over onze verbinding en deze gedachten niet in de steek laat. Dus, iedereen zal deze indruk ontvangen, sterker groeien en vooruit gaan. Dit wordt genoemd “wederzijdse garantie,”waarbij iedereen ervoor zorgt dat anderen alles hebben wat nodig is voor spirituele vooruitgang. Als ik in plaats van me zorgen maken over ontvangen van de omgeving, ik me zorgen maak over hoe ik de band tussen de vrienden sterker kan maken, zoals een moeder om haar kinderen geeft, dan is dit genoeg voor deze omgeving om te beginnen met invloed op mij te hebben.

Allereerst moet ik acties ondernemen in de richting van geven, verbinding en zorg. Ik moet mezelf zien als groter dan hen, ten aanzien van dit, om hen te beïnvloeden, hen te versterken; ik moet zoeken naar extra manieren van hoe ik ze hiervan kan voorzien. En hierna moet ik in staat kunnen zijn om mezelf lager te maken om van hen te ontvangen.

Dit zal naar je toekomen, omdat het leveren van inspanningen in iets het duidelijker zal maken, belangrijk voor je zult zijn en je dus zal beïnvloeden. Het is gelijk aan ouders die gelijktijdig onder de indruk en afhankelijk zijn van hun kinderen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed