Wederzijdse Garantie Is Een Innerlijk Intentie

mutual.jpgDe Schepper verwart een persoon constant door het plaatsen van belemmeringen voor hem op zijn gehele sprirituele pad. En zo gebeurt het dat de plezierige gebeurtenissen ons zelfs meer verwarren dan alle problemen. Plotseling ontdekken we buitengewone mogelijkheden, vinden succes in onderneming, hebben een kans een geweldige reis te maken en vele andere kleine verleidingen die ieder moment naar ons toekomen.

Dit veroorzaakt de onthulling dat we niet de mogelijkheid hebben om controle te hebben over onze staat zonder de steun van de omgeving, die “wederzijdse garantie” wordt genoemd. Als we geen globle, universele ondersteuning hebben, met duizenden mensen over de hele wereld die ook de onthulling van de Schepper nastreven, ondanks alle belemmeringen die Hij bewust voor ons plaats, dan kan ik niet door de “49 poorten” gaan – de beklemmingen die me scheiden van de Schepper. En dan kan ik niet de laatste, de 50ste poort, bereiken waar ik verbind met Hem. (40 wijst de afstand af van Malchut naar Bina en 10 is mijn eigen structuur. Samen opgeteld tot 50).

Als Ik niet verbonden ben met mensen die hetzelfde ding doen, is alles over voor mij en zal ik nooit het doel bereiken. Ik zal dit werk uitrekken voor ettelijke levenstijden en jammer genoeg, dit is wat er gebeurt met mensen.

Zelfs conventionele wetenschap is nu aan het onthullen dat menselijke gedachten met elkaar verbonden zijn en op bijzonder wijze wordt overgedragen van één eind van de wereld naar het andere. Wetenschappers verklaren dat onze natuur er voor zorgt dat we in synchronie denken. Hoewel, wij die Kabbalah studeren begrijpen dat we gewoon verbonden zijn met elkaar door onze verlangens binnen één gemeenschappelijke netwerk van zielen. Dit is waarom mijn gedachten en verlangens worden overgedragen naar iedereen.

Bovendien, als we naar het spirituele doel streven, dan zullen we met deze gedachte actief beginnen om iedereen te beïnvloeden en het zal zich spreiden door het hele systeem. Gemeenschappelijke garantie is deze innerlijke intentie, in plaats van elkaar SMS te sturen over de telefoon. Gemeenschappelijke garantie is wanneer ik aan spiritualiteit denk, ik het verlang en ik van verlangen brand voor anderen om ook aan hetzelfde doel te denken, dan ben ik verlost van de engel des doods.

Als anderen hier niet aan denken, dan zal niets mij helpen en zal ik nooit in staat zijn om de juiste berekening te maken. Ik zal altijd afgeleid zijn door iets anders. Ik zal niet de basis hebben, de verbinding netwerk die me vasthoudt zoals een moeder die haar baby in haar handen vasthoudt. Zonder dit is het onmogelijk op het doel te bereiken.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: