Ik Zal Je Een Geheim Vertellen

Laitman_413Een vraag die ik ontving: Nadat alles is gezegd en gedaan, wat is het geheim van verwezenlijking van het doel? Er moet er één zijn, sinds alleen een klein percentage van de mensen die naar de wetenschap van Kabbalah komt in staat is om dit te bereiken.

Mijn Antwoord: Ik zal je een geheim vertellen: Als een persoon niet het pad verlaat, wat er dan ook met hem op zijn weg gebeurt, hij zal het doel bereiken. Er is geen andere formule voor succes.

Een persoon gaat door hele moeilijke staten. Soms kijkt hij terug en kan niet geloven wat er allemaal met hem gebeurd is. Maar, wat er ook op ieder moment gebeurt, hij moet alleen het doel voor ogen zien en dit is de sleutel tot succes. Naast dit, is niets anders belangrijk.

Daarom verlang ik voor een persoon maar één ding: koppigheid in het bereiken van het doel! Niets anders zal helpen, geen speciaal verstand of scherpe gevoeligheid en geen harde inspanningen, kennis of zelfs vrienden die zich naast je bevinden. Je moet je gewoon aan het doel vastklampen met je tanden zoals een buldog en het niet laten gaan, wat er ook gebeurt.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: