Het Meest Bijzondere Boek Van Alle

clip_image001[4]De Zohar is de naam van het Licht dat uit het hoofd van Arich Anpin komt, wat de staat is van het einde van de correctie. De Zohar werd samengesteld door tien grote Kabbalisten die de tien hoofd Sefirot voorstellen, de complete HaVaYah. Dit is het originele Hoogste Systeem dat naar een bepaald niveau gedaald is, en dat Baal HaSulam later zelfs dichter bij ons gebracht heeft. Als gevolg, hebben we een connectie met de hoogste toestand. Dit alles was voor ons gedaan.

Talmud Eser Sefirot is een bijzonder boek. Echter werd het geschreven in een vorm die voor ons verstand zodanig afleidend is, dat we onze emoties er niet bij kunnen brengen. Misschien zullen we na het lezen van De Zohar, in de staat zijn om Talmud Eser Sefirot juist te lezen. De Zohar spreekt tot onze gevoelens en het Sulam Commentaar spreekt tot ons verstand. Samen verroeren ze ons in deze beide richtingen dat we het niet kunnen weerstaan.

De Zohar is een openbaring van het Hoogste Systeem waar je toegestaan wordt om de knoppen in te drukken die alles besturen. Ook al weet je niet welke knoppen je aan het indrukken bent, vertaalt het systeem ze in de juiste invloeden. De Hoogste Gradatie (of een Kabbalist) begrijpt wat je wilt. Hij geeft je niet waar je om vraagt, maar wat je écht nodig hebt. Hij handelt in de overeenstemming met je innerlijke behoefte. Om deze reden is Het Boek van Zohar het meest bijzondere boek van alle Kabbalah boeken.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed