Geef Je Ziel Een Magnifiek Cadeau

clip_image001Een vraag die ik ontving: Ik ken u en uw groep alleen door middel van het tv scherm. Ik ben bang om naar het congres te gaan en me alleen te voelen in een ruimte gevuld met mensen. Hoe ga ik met deze angst om?

Mijn Antwoord: Dit is een heel normale vraag. Mensen zijn bang om naar het Congres te komen en zich alleen te voelen in een ruimte met 6.ooo mensen. Maak je geen zorgen, je zult je niet alleen voelen. Als een persoon echt vastbesloten en gericht is op het doel dan zou hij het Congres echt niet moeten missen. Laat je niet afschrikken door angst of welke andere zorg ook. Sluit je ogen en kom gewoon. Je zult geïnspireerd worden de grote bijeengekomen menigte, die allemaal eenzelfde gemeenschappelijk doel delen. We gaan samen luisteren, studeren en zingen.
Je hebt gewoon geen andere mogelijkheid om deze soort eensgezindheid te bereiken van achter een tv scherm. Maar als je het eenmaal hebt bereikt zal het verder op je inwerken. Dan kun je terugkeren naar je tv scherm om je studie weer maanden voort te zetten.

Je kan het beste alle drie dagen aanwezig zijn omdat het niet zo eenvoudig is om binnen te stappen en je meteen te verbinden. Het is een goede zaak dat je bang bent voor het werk dat gemoeid is om je angst te overwinnen.

Op de eerste dag maak je een begin met de aanvang van het spirituele werk. Naar het midden van de tweede dag toe beginnen we de verbinding te voelen, de warmte en eenheid. Een specifieke spirituele sensatie onthult zich in ons. Het is een klein maar het bereidt ons voor op de spirituele onthulling. De derde dag geeft ons de voorbereiding op het afscheid, maar de vereniging is bereikt al was het maar voor een moment.

In de spirituele wereld is een moment alles wat je nodig hebt. Als een contact is gemaakt dan blijft het voor altijd bestaan. Er gaat niets verloren in de spirituele wereld. Als je terugkeert naar je tv scherm dan zal de waarneming die je hebt ervaren in het contact dat je tot stand hebt gebracht zich in je innerlijk verder ontwikkelen.

Iedereen moet naar het Congres komen om zich samen te voelen met alle anderen. Hierdoor zul je je ziel een magnifiek cadeau geven.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed