Je Hoeft Het Alleen Maar Te Vragen En Je Zult Het Ontvangen

explainEen vraag die ik heb ontvangen: Wat moet ik doen als ik aan het Licht vraag dat mij heeft geschapen met de verlangens om te ontvangen, om mij ook de verlangens van het geven eigen te maken en als ik niet weet hoe ik dit moet vragen – wat en aan wie moet ik het vragen?

Mijn Antwoord: Onze ontwikkeling volgt altijd een keten van oorzaak en gevolg: oorzaak->actie->resultaat, dat vervolgens de oorzaak word voor de volgende actie-> enzovoort. Dus een persoon die zich echt bewust wordt dat hij hulp nodig heeft van boven, weet hoe en wat hij moet vragen.

Het probleem is dat we lange tijd in een staat blijven hangen dat we “ogenschijnlijk” streven naar iets dat “ogenschijnlijk” spiritueel lijkt te zijn, en het lijkt ” ogenschijnlijk” op dat we het echt willen met een brandend verlangen.

Hoe dan ook voor dit moment lijkt het er alleen maar op. Dit is waarom we niet weten hoe we het moeten vragen en aan wie. Maar in wezen weten we niet hoe we het Kabbalah boek moeten openen om het Licht te vinden dat ons hervormt.

Dit kan worden vergeleken met een drie dimensionale afbeelding. Als je oppervlakkig naar de afbeelding zou kijken zoals bij ieder andere gewone afbeelding zou je niets zien. Maar als je er beter naar zou kijken dan pas kun je er dieper in doordringen.

Het zelfde geldt voor het geestelijke werk om de Hogere Werelden te onthullen. Als resultaat van vele inspanningen zal je de dingen beter zien op een andere manier. Je zult naar deze wereld kijken en opeens zul je er dieper in doordringen. Dit is het resultaat=> van alle voorgaande acties.

Echter over uw huidige klachten:” Waarom schreeuw ik en word ik vervolgens genegeerd”?

Omdat u simpelweg nog niet echt schreeuwt. Wanneer uw verzoek verandert in een echte noodkreet, zal het onmiddellijk een oorzaak worden van een uitkomst- > de onthulling van de Spirituele Wereld.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed